کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

مقام صهیونیستی: در صورت بازگشت به برجام، با واشنگتن همراه نخواهیم شد

رژیم صهیونیستی می‌گوید اگر دولت بایدن خواستار بازگشت به برجام باشد؛ تل‌آویو در این زمینه با سیاست واشنگتن همراه نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 16
کد خبر: ۷۷۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر «گیلعاد اِردان» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل، در گفتگو با رادیوی ارتش این رژیم، ضمن اشاره به توافق هسته‌ای ایران مدعی شد: چنانچه دولت واشنگتن بخواهد به آن توافق برگردد، ما قادر نخواهیم بود بخشی از چنین فرآیندی باشیم.

این در حالی است که مشاوران بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز پیش از این گفته بودند که آغاز گفتگوی مقامات این رژیم با مقامات دولت جدید واشنگتن ممکن است به ‌اشتباه این باور را القا کند که اسرائیل با توافق هسته‌ای جدید با ایران نیز موافق است.

اِردان در ادامه این ادعا افزود: ما فکر می‌کنیم که اگر آمریکا به همان توافقی که از آن خارج شده برگردد، اهرم (چانه‌زنی) خود را به کلّی از دست خواهد داد. به محض آنکه تحریم‌ها لغو شوند، ایرانی‌ها دیگر انگیزه‌ای برای مذاکره و رسیدن به توافقی که امکان هسته‌ای شدن را از میان بردارد؛ نخواهند داشت.

ادعاهای اردان در حالی است که ایران می گوید یک بار برای همیشه توافق کرده و اکنون نوبت آمریکا است که بدون هیچ پیش شرطی به برجام باز گردد.

اما، دولت جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا مدعی شده که تنها در صورتی خواستار بازگشت به برجام است که ایران اجرای کامل تعهدات خود را از سر بگیرد.

این درحالی است که ایران می گوید کاهش تعهداتش واکنشی است به بدعهدی آمریکا و تعلل اروپا در برآورده کردن وعده های برجامی و هرگونه بازگشتی نیز منوط به لغو تحریم های ضدایرانی خواهد بود.

همچنین، ایران هشدار داده که در صورت تداوم رفتار منفعلانه اروپا و اصرار آمریکا به بدعهدی، اجرای پروتکل الحاقی به برجام را از روز ۲۳ فوریه (۵ اسفندماه) متوقف خواهد کرد.

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار